2023. gada 17. janvāris

 Zvaigznīte mirdz 50 gadu jubilejā!



2022. gada nogalē pirmsskolas izglītības iestāde “Zvaigznīte” atmirdzēja pie Jēkabpils debesīm īpašā spožumā. Decembrī svinējām bērnudārza 50 gadu pastāvēšanas jubileju. Kopš decembra sākuma mūs un garāmgājējus priecē ar 50 lielām telpiskām izgaismotām zvaigznēm izrotāta “Zvaigznīte”, kas ir dāvana no Jēkabpils novada pašvaldības.  Par godu jubilejai katra grupa gatavoja kādu pārsteigumu, spilgtākos pārsteigumus- dāvanas vērojām uz lielā ekrāna un arī dzīvajā ēterā vairākos pasākumos, kuri notika no Ziemassvētku nedēļas līdz pat Zvaigznes dienai.

Brīnišķīgu, ļoti personisku dāvanu saņēmām no vecākiem – Valērija Bolotova 19 gleznas, katra glezna ir veltīta konkrētai bērnudārza grupiņai ar katras grupas simbolu –

Meža mārītēm, Balodīšiem, Zaķīšiem, Lāsītēm, Bitītēm, Lapsēniem, Pelēniem, Rūķīšiem, Mārītēm, Lāčukiem, Zvirbulēniem, Lūsīšiem, Spārītēm, Pūcītēm, Stārķēniem, Kamenītēm, Skudriņām, Taurenīšiem un Saulstariņiem.

Iestādes telpās mūs priecē sadarbībā ar vecākiem izveidotā izstāde “Zvaigžņu galerija”, bet āra teritorijā divas nedēļas mūs priecēja Neparasto eglīšu parāde – katra grupa (kopā 19 grupas) sadarbībā ar vecākiem izveidoja savu netradicionālo eglīti.

(Foto skat. sadaļā “Kopējās aktivitātes”).

Mirdzi “Zvaigznīte”, mirdzi spoži!